10 ditë premium falas – dhuratë për vajzat në dua.com!

nga Argjenda Selmani

Këtë fundvit dua.com ka vendosur të dhurojë 10 ditë premium falas për të gjitha vajzat që përdorin dua.com! Oferta speciale nis me datën 24 dhjetor dhe vlen edhe për përdorueset e reja që do të regjistrohen në aplikacionin dua.com deri më 27 dhjetor. Të gjitha do të përfitojnë një premium 10 ditorë falas!

Duke dashur t’i fuqizojë vajzat tona, që jetojnë në katër anët e botës, dua u vë në dispozicion aplikacionin totalisht falas!!

Gjatë kësaj periudhe ato mund të lundrojnë në aplikacion, të shfetojnë profile, të ndërrojnë lokacionin e të dërgojnë Instachats.
Pa lënë anash edhe kërkesën më të madhe që na vjen çdo ditë nga ju! Ato do të mund të shohin se kush i ka pëlqyer, apo thënë ndryshe i ka bërë likes!Ju presim të gjithave në dua.com, që të shijoni këtë eksperiencë deri në maksimum dhe të ndani me ne përshtypjet tuaja

Çfarë përfshinë premiumi 10 ditorë falas?

Me aktivizimin automatik të pakos 10 ditore premium falas, ju si përdoruese e dua.com do të keni mundësi ta shijoni aplikacionin deri në maksimum!

Kjo pako përfshinë:

  • Përshtypje pafund!
  • InstaChat të pakufizuara!
  • Shiko kush të pëlqeu!
  • Zero reklama!
  • Undo pafund!
  • Fluturime të pakufizuara!
  • Ngarko deri në 6 fotografi (Një përdorues i thjeshtë ngarkon vetëm 3)!

Çfarë ju pret në dua.com?

Rreth 300.000 shqiptarë, që jetojnë në vendet shqipfolëse dhe nëpër botë, janë të regjistruar tashmë në aplikacionin e dedikuar vëtëm për ta! Me dua.com ju krijoni njohje, miqësi e lidhje të reja. Profili juaj në dua është si një pasaportë që ju hap dyert rreth eksperiencave të reja. Prandaj krijojeni me dashuri dhe përdoreni me kujdes! Për më tepër, ju ftojmë të lexoni edhe blogun tonë që sjellë 4 këshilla nga femrat që e kanë gjetur dashurinë online! Ju urojmë fat!

Nëse ende nuk e ke shkarkuar aplikacionin dua.com, çka po pret? Kliko këtu, bëje tani!