Çfarë duhet të dini para se të dilni në një takim?

nga Flogerta Driza

Kemi vënë re se të keni një të dashur dhe të dilni në një takim me një vajzë mund të jetë vërtetë e vështirë për disa meshkuj.

Në fakt, ndonjëherë meshkujt edhe pse të mërzitur, kur vjen puna për një takim lumturohen shumë. Mirëpo, jo gjithnjë dinë se si të sillen kur dalin në një takim. Këtu ne do t’ju ndihmojmë me disa fakte se si të dilni më lehtë në një takim me vajza.

1. Gjeni vajzën e duhur

dilni në një takim me nje vajze

Para se të dilni në takim, zgjidhni dhe ftoni në takim vajzën që ju pëlqen më shumë. Mundohuni të zgjidhni një vajzë e cila përshtatet me tipin tuaj.

Zgjidhni një person që kujdeset për ty ashtu si kujdeseni ju për të. Mos mendoni se një vajzë e bukur ka ardhur nga një planet tjetër. Silluni normal dhe gjithçka do të shkojë mirë. Por, nëse nuk jeni vetvetja do të nxisni momente negative në mesin tuaj.

2. Mundohuni ta bëni atë të ndihet e veçantë

Në fakt, e gjithë bota e di se vajzat janë shumë të ndjeshme, por edhe serioze. Detyra juaj është ta bëni atë të ndihet e veçantë.

romance

Kjo arrihet vetëm nëse kuptoni humorin e saj, se kur është e ndjeshme apo serioze. Jini kavalier. Si p.sh. hapjani derën kur hyni në një ambient. Nëse dilni në një takim dhe merrni makinën tuaj hapini derën e makinës. Ka edhe shumë gjeste të tjera. Të gjitha varen nga sa i vëmendshëm jeni.

3. Bëhuni origjinal 

Vajzave u pëlqen të kenë një lidhje me dikë që si të drejtoj dhe është i vendosur. Në fakt, vajzat kanë një afat kohor të shkurtër për t’ju përzgjedhur. Jini origjinal kur bëni planifikimin e një takimi. Pyesni vajzën për mendimin e saj dhe çfarë përshtypje i krijoni. Interesohuni për opinionet që ajo ka. Nëse sugjeron ndonjë vend, atëherë respektoni mendimin e saj dhe vazhdoni ashtu. Kjo është një mënyrë shumë e mirë për të krijuar një përshtypje pozitive tek një vajzë.

takim

4. Mos kini frikë të bëni hapin e parë

Nëse jeni në një takim me një vajzë dhe po kaloni një kohë të shkëlqyer, atëherë bëni hapin e parë. E dimë tashmë se meshkujt e kanë të vështirë të kuptojnë mendjen e një vajze. Nëse doni ta puthni dhe mendoni se ndoshta ajo nuk do, shikoni me vëmendje nëse vajza po të jep një sinjal. Nëse ajo është duke të të parë në sy dhe tek buzët e tuaj, ndoshta ky është sinjali i thjeshtë për ta puthur. Nëse jeni i pasigurt, mos kini droje ta pyesni: “A mund të të puth?” Mos mendoni shumë por bëni hapin e parë pa frikë.

5. Bëhuni të pavarur

Gjëja më e rëndësishme dhe kryesore është që të jenivetvetja gjatë gjithë kohës së takimit. Nëse paguani ju, çfarëdo që të keni shpenzuar është e vlefshme. Mos prisni që ajo t’jua shpërblej pagesën e darkës. Fundja ftesa u bë nga ju apo jo? Në fund, para se ta leni vajzën të shkojë, përpiqu të regullosh me të një takimin tjetër. Nëse jeni një mashkull i pavarur, kjo do t’ju bëj edhe më tërheqës.