Dashuri dhe sekrete!

nga Argjenda Selmani

A mund të themi se shkojnë këto të dyja bashkë, dashuri dhe sekrete? Besojmë që po. Besojmë që ka disa sekrete që duhet t’i dini, për të arritur te dashuria e vërtetë! Pavarësisht nëse e pranojmë apo jo, shumë prej nesh po kërkojnë të gjejnë atë që na e plotëson shpirtin.

Ne dëshirojmë të kemi dikë në krahë që do të na dojë në momentet tona të papërsosmërisë dhe do të ndajë me ne kujtimet e jetës sonë. Ne kemi parë mjaft filma për këtë ndienjë, kështu që duhet të jetë e mundur, apo jo? Dashuria nuk është përrallë, kështu që mund të ndaloni së kërkuari një “10” të përsosur që plotëson të gjitha kualifikimet në listën tuaj të dëshirave. Megjithatë, është e mundur të gjesh dikë që të të qëndrojë pranë, të përballojë rrëmujën e botës dhe t’ju ndihmojë të përjetoni jetën në potencialin e saj të plotë.

Dashuri dhe sekrete – Jini autentik

Për të gjetur dashurinë e vërtetë, së pari duhet të theksoni veten tuaj të vërtetë. Nëse dëshironi që dikush t’ju dojë në momentet tuaja të papërsosmërisë, së pari duhet të jeni të gatshëm ta bëni këtë për dikë tjetër. Jini të vërtetë me veten tuaj, kështu që jeni gati për vërtetësinë e dikujt tjetër.

Çfarë ju bën vërtet të lumtur? Çfarë dëshironi vërtet nga jeta? Është e lehtë të kapesh në një model për të kënaqur të tjerët dhe duke bërë atë që duket popullore ose “normale” në atë kohë. Nëse e ndryshoni personalitetin, pasionet ose qëllimin tuaj për të qetësuar një person tjetër, ju nuk jeni vetvetja juaj e vërtetë. Njerëzit tërhiqen nga autenticiteti. Njihuni, doni veten dhe mësoni të veproni dhe të flisni në mënyrë autentike.

Jini të sigurtë

dashuri dhe sekrete

Jini të sigurt në veten tuaj, vendimet tuaja dhe aftësinë tuaj për të tërhequr dashurinë në jetën tuaj. Nëse jeni vetvetja juaj autentike, më e mirë, ky besim do të rrezatojë nga ju në një shkëlqim të vetëvlerësimit. Do të tërhiqni dikë që njeh, vlerëson dhe do atë që jeni. Nxisni këtë besim duke ditur se jeni të plotë dhe të plotë vetëm duke qenë ju. Kuptoni se një shpirt binjak është mirë të kesh, por jo një gjë e domosdoshme. Mjafton ti vetëm.

Jini të hapur

Nëse dëshira juaj është të takoni dikë të ri, atëherë duhet të jeni të gatshëm të lidheni dhe të hapeni me njerëzit përreth jush. Nëse dikush pranë jush në linjën e kafesë nis një bisedë, jini të gatshëm të angazhoheni. Edhe nëse ai person nuk do të jetë dashuria e jetës suaj, praktikoni hapjen gjithsesi. Zhvillimi i kësaj energjie të hapjes do t’ju ndihmojë të lehtësoni përsëritjet që mund të çojnë në marrëdhënie të qëndrueshme.

Dashuri dhe sekrete – Bëhu i lumtur

Ndoshta sekreti më i rëndësishëm i kësaj liste është të jesh i lumtur. Të gjithë duan të jenë rreth njerëzve të lumtur. Lumturia është magnetike. Kështu që përqendroni energjinë tuaj në të menduarit dhe bërjen e gjërave që ju bëjnë të lumtur. Kur ju të jeni të lumtur do të tërhiqni rreth vetës energji të mirë dhe do të rrethoheni nga njerëz të tillë! Prandaj ndërtoni lumturinë individuale. Ruajeni dhe kultivojeni atë. Për dashuri dhe sekrete, këto janë këshillat tona!