Dëshiron të bëhesh pjesë e lojës?

nga Argjenda Selmani
Së shpejti do të lançojmë kripto valutën tonë të quajtur DUA – Bashkohu në Telegram për më shumë informacion.

Abonohu për të qënë i pari dhe për të rejat më fundit

Herët a vonë çdo person apo biznes do të bëhet pjesë e botës së kriptovalutave. Pështatja do të ndodhë gradualisht ashtu siç po ndodh tani dhe do të vazhdojë deri sa çdo person të ndërtojë një ide të qartë rreth konceptit dhe të jetë shumë lehtë e aksesueshme. Ashtu si me internetin, përshtatja do të rritet në mënyrë eksponenciale dhe praktikisht do të shtrihet në çdo cep të botës. Dhe për çdo biznes që nuk do ta përqafojë këtë mundësi, përgjigja është e thjeshtë: “Përshtatu ose Shuhu”.

Abonohuni tani për të qenë ndër të parët në listë që do të testojnë kripton tonë – $DUA.

Vizioni ynë është të transformojmë procesin e përputhjes duke krijuar një sistem që do t’i japë të gjithëve mundësinë për të përfituar $DUA në varësi të mënyrës se si ju do të përdorni aplikacionin.