dua.com vjen si zgjidhje për 112 mijë beqarë në Kosovë

nga Flogerta Driza

Po sikur t’ju themi se zgjidhja për 112 mijë beqarë në Kosovë do jetë shumë shpejt një realitet i prekshëm? Së shpejti vjen dua.com, aplikacioni i parë shqiptar për takime online.
Sot në ditën e të dashuruarëve të gjithë kapëmi fort pas statistikave dhe shumë portale online postuan statistikat e hulumtimit të kryer nga Kerolli
statistikaSipas statistikave numri i beqarëve është shumë i lartë.Të dhënat mund t’i shikoni tek Facebook Audience Insight.
Në këtë hulumtim thuhet se 112 mijë njerëz në Kosovë janë beqarë, nga të cilët 68% e tyre janë meshkuj.
Mos u mërzisni, zgjidhja do vij më shpejt nga sa e mendoni dhe kjo fale dua.com. Na e lejoni t’jua shpjegojmë.
Shumë shpejt dua.com, do të lançojë aplikacionin e parë shqiptar për takime online.
Gjetja e një partneri do jetë më e lehtë se kurrë, e ndoshta edhe % e beqarëve do bjerë konsiderueshëm.

dua.com

Me gati 20 mijë abonentë të rregjistruar si Beta Testër, dua AG vërteton edhe një herë se sa e lartë është kërkesa për një aplikacion të tillë.
dua.comDua.com do të sjell si risi filtrin e kombësisë, i cili do ju ndihmojë të selektoni personin që pëlqeni.
Në aplikacionin e saj do mund të gjeni lehtësisht një partner nga diaspora. Megjithatë, stafi i duas do përgatisë një video udhëzuese se si aplikacioni do funksionojë.

Në 6 muaj dua.com ka arritur të ketë gati dhjetra mijëra ndjekës në platformat e saj sociale si facebook, instagram, linkedin etj.
Aplikacioni do lançohet edhe për pak muaj siç ka bërë të ditur edhe në platformat e saj sociale.
Me dua.com jemi të bindur se statistikat do të ulen dhe përqindja e beqarëve nuk do jetë aq e lartë sa këtë vit.
Të themi të drejtën ky është një prej synimeve tona.
Urojmë një festë sa më të bukur për të dashuruarit dhe sa më shumë dashuri për beqarët.
Për ju të fundit do mendojë dua.com!