Dua lidhje e takime, si t’ja bëjë?

nga Argjenda Selmani

Jeni i/e interesuar për lidhje e takime? Dëshiron të njoftohesh me persona të ri? Me siguri ndihesh i gatshëm të hyni në lidhje të re apo të shijoni eksperienca të reja. Në ditët e sotme ka vetëm një mënyrë të duhur, e ajo është njohja online!

Nëse ende nuk keni një profil në aplikacione për takime online, ka ardhur koha ta bëni këtë! Në dua.com ju do të gjeni atë që po kërkoni! Më poshtë mund të lexoni të gjithë hapat që duhet të ndiqni!

Shkarkoje dua.com në telefon dhe krijoni një profil

Përmes dua.com ju mund të lidheni me njerëz nga katër anët e botës! Për ta përdorur aplikacionin dua.com mjafton ta shkarkoni atë në Play Store apo App Store. Pasi ta keni shkarkuar në telefon, krijoni një profil me e-mail address, numër telefoni ose Facebook. Profilin plotësojeni me të dhënat si emri, profesioni, hobi, etj, si dhe ngarkoni 1 deri në 3 fotografi.
Shfletoni profilet që ju shfaqen dhe ato që ju pëlqejnë apo ju bëjnë përshtypje bëni like. Kur dy persona në dua.com i bëjnë like njëri-tjetrit atëherë bëhen match/përputhen. Këtu fillon edhe mundësia e komunikimit mes vete.

Si të krijojë lidhje apo takime?

lidhje e takime

Kur të futeni në botën e njohjeve online ju mund të bisedoni me personat me të cilët përputheni! Nga biseda nis gjithçka! Nëse gjeni dikë të cilin ose të cilën e pëlqeni vërtetë, atëhere mund të kaloni në fazën e dytë! Atë të takimeve. Kështu mund të nisni një lidhje të re.


E mira e aplikacioneve për takime online është se të gjithë njerëzit e regjistruar aty janë në kërkim të së njëjtës gjë. Një njohje apo një takimi. Një lidhje dashurie. Prandaj gjasat se edhe ju do të keni sukses janë të mëdha. Për këtë arsye duhet ta provoni patjetër! Kjo është mënyra e vetme që të arrini të dilni në takime.

Si ta krijoni një profil të suksesshëm në dua.com?

  • Publiko fotot tua më të bukura që ke.
  • Shkruaj një biografi interesante.
  • Thekso preferencat dhe interesat e tu.
  • Tregohu i/e sjellshme në biseda.
  • Bëji like vetëm personave që në të vërtetë të pëlqëjnë.

Si aplikacion për lidhje e takime dua.com përmbanë disa opsione mjaftë interesante. Edhe pse për momentin është në dispozicion vetëm fusha e dashurisë, dua love, në të ardhmen do të jetë e çasshëm edhe në fusha të tjera. Filtri i lokacionit është një nga veçoritë kryesore që ky aplikacion ofron. Përveç që mund t’i shihni përdoruesit që ndodhen afër jush me dua.com ju mund të ‘fluturoni’ edhe në një lokacion tjetër. Këtë mund ta bëni duke zgjedhur tek lokacioni se shqiptarët e cilido qytet. Kështu mund të kërkoni në Paris, New York, Londër apo kudo që të dëshironi, me lehtësi. Për çdo paqartësi e keni edhe udhëzuesin e përdorimit brenda aplikacionit. 

Vlenë të ceket se sot në botë online dating apo takimet online janë mënyra kryesore se si njerëzit bashkohen në dashuri. Nga këto aplikacione kanë dalë qindra çifte, fejesa, bashkëjetesa, martesa e familje. Prandaj mos hezitoni të futeni në këtë botë.