Fotot e javës – puna nga shtëpia

nga Kaltrina

Ditët në izolim pa ndonjë aktivitet mund të jenë shumë të mërzitshme. Puna nga shtëpia është një fat që shumë pak veta e kanë.

Në dua.com, si ekip jemi shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Një prej gjërave kryesore që po na mungon këto ditë, janë pauzat e përbashkëta dhe bisedat gjatë pushimeve të drekës. Megjithatë, edhe puna nga shtëpia nuk ka qënë keq. Përzier me kreativitet, një kafe, rregull dhe disiplinë, ekipi i duas di të japë produktivitet edhe në karantinë.

Prandaj u kemi kërkuar atyre të na dërgojnë fotografi nga ambienti i tyre i punës nga shtëpia. Pranuan me kënaqësi dhe na i dërguan ato sigurisht pa asnjë filtër. Fotografitë që kemi pranuar, na kanë kthyer buzëqeshjen, kështu që po i ndajmë me juve, për tu frymëzuar sado pak me energjinë e ekipit tonë.

1.

puna nga shtëpia per Anesën

Pamja më inspiruese e ditës së Anesës.

2.

Stefani me femijet

Shefi, i cili është fans i futbollit kosovar dhe Stefani.

3.

puna nga shtëpia apo pushim

Ai momenti kur të merr malli për plazhin, mirëpo je në karantinë!

4.

Vigani në pizhame

Dizajneri grafik i dua.com, nuk e mohon aspak dashurinë e tij për pizhamet.

5.

puna nga shtëpia

Shikimi i tepërt i filmave gjatë izolimit, përfshirë Snowden, sjellë pasoja. Mbyllja e kamerës = niveli master!

6.

puna nga shtepia

Puna nga shtëpia kur ke fëmijë! Lioni i vogël është definitivisht shembull i koncentrimit në punë.

7.

Librat nuk janë vetëm për t’u lexuar! #likeaboss

8.

Në zyre i pëlqen rregulli, puna dhe të buzëqeshë në foto. Njejtë po duket edhe në shtëpi.

9.

puna nga shtepia

Si ka përfundu termometri në vazon e luleve?

10.

puna nga shtepia

Programer me orar të plotë. Në pauzë punë burrash.

11.

puna nga shtepia

Ju prezantoj me pamjen time qe 1 muaj.

12.

puna nga shtepia

Direkt nga karantina e Bllokut të Tiranës.

puna nga shtepia

Edi, gjithmonë i rregullt.

13.

puna nga shtepia

Edhe në izolim, arrinë ta mbajë pozitivitetin në nivel.

14.

puna nga shtepia

Çokollatat afër sepse nuk ka dietë në karantinë.

Kliko këtu për ta shkarkuar aplikacionin tani ↓