Kërkoni dashurinë kudo në botë!

nga Argjenda Selmani

Si një aplikacion i njoftimeve online, dua.com po ndryshon mënyrën se si shqiptarët po e gjejnë fatin e jetës. Prandaj nëse po e kërkoni dashurinë jeni në vendin e duhur! Kjo për arsyen se dua.com është duke u bërë platforma e preferuar për gjetjen e dashurisë në epokën dixhitale.

Ajo që e veçon dua.com është dedikimi veçanërisht për komunitetin shqiptar, duke u ofruar siguri të gjithë përdoruesve. Kjo ka bërë që deri tani mbi 270.000 shqiptarë prej vendeve të ndryshme të botës të bëhen pjesë e dua.com!

Duke marrë parasysh numrin e madh të shqiptarëve nga e gjithë bota të cilët po regjistrohen çdo ditë në dua.com, mundësitë për të takuar dikë që ju pëlqen janë mjaft të mëdha. Mjafton të shkarkoni aplikacionin në telefon dhe të përjetoni eksperiencën më të mirë të njoftimeve online.

Shkarkoni dua.com duke klikuar këtu

Në dua.com secili përdorues ka mundësi të:

dua.com

– Krijojë profilin duke vendosur fotografi, të dhëna personale dhe një biografi të shkurtër rreth vetes!
– Të zgjedhë karakteristikat e personave për të cilët është i interesuar t’i shfaqen, si mosha, vendi etj!
– Mund të fluturojë virtualisht rreth botës duke ndryshuar vendodhjen!
– Ta verifikojë profilin!
– Të bëjë “Like” të gjithë ata të cilët i pëlqejnë!
– Ka mundësi të bisedojë pafund me personat të cilët janë përputhur (match).
– Të realizojë thirrje me audio dhe video përmes dua.com
– Të abonohet Premium duke shfrytëzuar aplikacionin dua.com pa limite, dhe jo vetëm.

A është aplikacioni i sigurtë?

dua Premium

Nëse e keni pyetur veten se a është ky aplikacion i besueshëm dhe i sigurtë, përgjigja është po. Të dhënat e përdoruesve të dua.com janë të sigurta dhe të gjithë përdoruesit kanë të mundësi të:

  • Verifikojnë profilin me fotografi duke dëshmuar se prapa atij profili fshihet një person i vërtetë!
  • Bisedojnë vetëm me personat që përputhenTë raportojnë apo bllokojnë llogaritë e të tjerëve!
  • Bdërprejnë bisedën me dikë duke e fshirë apo duke e bërë “unmatch”!
  •  Mos e bëjnë publike llogarinë e tyre!
  •  Fshijnë llogarinë kurdo që dëshirojnë!
  • Të dhënat e përdoruesve në dua.com janë plotësisht të sigurta me rregullat e privatësisë dhe mbrohen me standardet më të larta. Prandaj mos humbisni kohë, shkarkoni aplikacionin dhe filloni të kërkoni personin e zemrës kudo në botë.


    Falë aplikacionit dua.com tashmë kanë nisur shumë njohje, miqësi, lidhje e martesa! Prandaj, nëse ende nuk e ke instaluar në telefonin tënd, mos prit më tepër! Shkarkoje tani!