Si fitojnë para online Mijëvjecarët – Ja 7 mënyra inovative!

nga Flogerta Driza

Si fitojnë para online Mijëvjecarët sot? Bota e Internetit është e madhe dhe po bëhet gjithnjë e më e madhe. Shumë Millennials po udhëtojnë botën duke fituar para përmes laptopit të tyre.

Nuk keni asgjë për të humbur dhe shumë për të fituar, prandaj po ju sjellim disa nga punët më interesante online. Këtu janë mënyrat më të përhapura që Mijëvjecarët fitojnë para online:

1. Të qënit bloger 

blogerDuket sikur çdo person që takoni këto ditë është një bloger. Ajo që ndoshta nuk dini është se mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para. Megjithatë, do t’ju duhet përkushtim dhe përgatitje për të arritur deri atje. Blogjet janë të vështira për t’u ndërtuar, pasi duhet kohë për të krijuar një lexues besnik.

Gjithashtu do t’ju duhet të blini domenin tuaj, si dhe ëordpress-in në mënyrë që të mund të shkruani postime në blog. Ka disa mënyra për të fituar para nga blogu juaj, të tilla si reklamat, duke punuar me kompani për të promovuar produktet e tyre, marketingu me email, dhe shumë më tepër! Ju mund të shkruani gjithashtu për faqet e palëve të treta dhe të paguheni për postim.

2. YouTuber / Streamer

Shumë njerëz në ditët e sotme kanë një kanal të tyrin në YouTube. Madje e kanë kthyer në punën e tyre me kohë të plotë. Zgjidhni diçka për të cilin jeni i apasionuar, blini një kamer dhe kini vendosmëri e durim.
streamerSigurohuni që të merrni kohë për të redaktuar videot tuaja, pasi shikuesit e duan një video sa më të qartë dhe krijuese. 

3. Marketingu i Filialeve / Krijimi i përmbajtjes

Nëse keni shumë ndjekësa në rrjetet tuaja sociale, mund ta përdorni atë si punën tuaj me kohë të plotë! Seriozisht! Shumë njerëz që kanë mijëra ndjekës promovojnë produktet e një kompanie ose një filiali dhe paguhen për këtë. Reklamimi i këtyre kompanive sjell përfitime të shumfishta.

4. Shitja në Etsy

Etsy është një burim i shkëlqyer për ata që duan të bëjnë para duke shitur produktet e tyre. Ndërsa kompania merr një tarifë të vogël për të renditur listën e produkteve tuaja, ata ju ndihmojnë edhe të mos shqetësoheni shumë me pasjen e një ëebsite. Nëse bëni krijime artizanale, bizhuteri, rroba ose ëmbëlsira dhe dëshironi të fitoni para shtesë, konsideroni t’i shisni në Etsy!

shkruaj5. Shkrimi dhe Shitja e e-Books

Nëse doni të shkruani, mund të fitoni para nga tregimet tuaja. Të dy llojet e tregimeve si fiktive dhe jo fiktive, shesin me të vërtetë mirë në internet. është një burim i shkëlqyer të ardhurash pasive, por kërkon shumë kohë dhe përpjekje.

Mund ta shisni librin tuaj elektronik përmes Amazon Kindle, ose Apple iTunes. Sido që të jetë, do të keni qasje të mirë me shumë lexues dixhital.

6. Shitja e Fotografive Online

Nëse e dashuroni fotografinë dhe doni të shisni fotot tuaja kundrejt një shume të caktuar, konsideroni t’i postoni ato në faqet e internetit të tilla si Shutterstock dhe iStockPhoto. është shumë e thjeshtë, por kërkon angazhim dhe kreativitet për të pasur sukses me të.
fitojnë para onlineKa shumë konkurrencë, por si gjithmonë do mund të gjenerosh të ardhura pasive me të. 

7. Postimi i shtëpisë tuaj në AirBnB

Nëse jetoni në një zonë të popullarizuar, mund të dilni nga shtëpia juaj. Pastrojeni bukur, hidhni disa foto me cilësi të lartë, postojeni dhe noshta bëni boom!
Sigurohuni që të kontrolloni postimet e zonave të tjera pranë për të parë se çfarë vlere ka zona. Gjithashtu sigurohuni që të keni një vend tjetër se ku të rrini.

Kliko këtu për ta shkarkuar aplikacionin tani ↓