Si të fitoni reklama falas në dua.com app?

nga Flogerta Driza

Nëse keni pyetur veten se si të fitoni reklama falas në dua.com app, dua ju jep tashmë përgjigjen. dua.com tashmë ka një rrjet të gjerë ndjekësish. Qofshin këto në numër shkarkimesh të aplikacionit apo edhe ndjekësve në rrjetet e saj sociale.

Tashmë ke mundësinë të prezantosh veten përpara 150 mijë shqiptarëve. Mund të shtosh suksesin e arritjeve të tua falë pranisë tënde në dua Ads. Ne ju japim mundësinë të rrisësh audiencën tënde pesëfish falas. 

Çfarë do të thotë të rrisësh audiencën tënde 5-fish falas?

dua të jep mundësinë për reklamim falas duke përdorur këtë metodë të thjeshtë. Vlera dhe shuma e reklamimit llogaritet 5x bazuar në audiencën tënde. Kështu që, për shembull, nëse ke 100’000 ndjekës do të marrësh 500’000 shfaqje në aplikacion.

website-in përkatës për reklamim, dua ofron mundësinë e llogaritjes së përfitimit sipas formulës së mëposhtme.

reklama falas

Kjo nuk është e vetmja gjë. dua ju ofron edhe shumë favore të tjera, duke nisur nga një gift card me vlerë 100 Euro nga dua Marketplace, të cilën mund ta shpenzosh për produktet që ju pëlqejnë më shumë. Duke qënë se dua.com & qysh.me vizitohen 250’000 herë në muaj, ti do të shfaqesh përmes një artikulli edhe atje. Me pak fjalë një artikull i sponsorizuar rreth teje.

Çfarë kërkojmë nga ti që ju të merrni reklama falas?

Në rastin e reklamimit falas që dua të ofron, këto janë kërkesat e vetme që kemi ndaj teje.

  • 1 Postim rreth aplikacionit dua.com
  • 1 Postim për dua Marketplace (produkt)
  • 3 Story në Instagram
  • (Opsionale) Nëse keni një blog, një artikull të shkurtër për dua.com.

Nëse je i interesuar për të gjitha çka thamë, vizitoni websitin e posaçëm të reklamimit falas në dua. Klikoni këtu dhe bashkojuni komunitetit më të madh shqiptar.

dua Marketplace banner