Si të lidheni me një vajzë të pavarur: Këshillat dhe sfidat

nga Argjenda Selmani

Mund të jetë e frikshme të përpiqesh të lidhesh me një vajzë të pavarur dhe të mençur. Mirëpo  në anën tjetër, është normale të dëshironi të keni në krahët tuaj një vajzë të tillë. Kur mendoni të lidheni me një vajzë të pavarur dhe të mençur mund t’ju frikësoj fakti se ajo dhe nuk ka nevojë për një burrë që t’ia ndërlikojë jetën.

Megjithatë, takimi me një vajzë të pavarur mund të jetë gjithashtu shumë shpërblyes. Ajo është e fortë, inteligjente dhe e di se çfarë dëshiron në jetë. Nëse jeni të interesuar të filloni një marrëdhënie me një vajzë të pavarur, atëherë lexoni më poshtë disa këshilla dhe truke!

Mos harroni se një vajzë e pavarur nuk ka nevojë për një burrë që ta kompletojë! 

Date an Independent Girl

Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të mbani mend kur takoheni me një vajzë të pavarur është se ajo nuk ka nevojë për një burrë që ta plotësojë atë. Ajo është e lumtur dhe e plotësuar me jetën dhe karrierën e saj, dhe nuk dëshiron një lidhje për tu ndierë e kompletuar. Kjo do të thotë që ju duhet të jeni të sigurt në veten tuaj përpara se të filloni një marrëdhënie me të. Nëse nuk jeni të kënaqur me atë që jeni, atëherë ajo nuk do të jetë e interesuar të takohet me ju.

Vajzat e pavarura janë mësuar të jenë vetëm!

Një tjetër gjë që duhet pasur parasysh është se vajzat e pavarura janë mësuar të qëndrojnë vetë. Ato janë mësuar të marrin vendimet e tyre vetem dhe të kujdesen për veten e tyre. Kjo do të thotë se ato nuk duan ose nuk kanë nevojë gjithmonë për një burrë rreth vetës 24/7. Nëse jeni tipi i djaloshit që i pëlqen ta ketë situaten gjithmonë në kontroll dhe t’i ketë gjithmonë gjërat sipas mënyrës së vetë, atëherë lidhja me një vajzë të pavarur ndoshta nuk do të jetë e duhura për ju.

Ato janë shumë mendjehapur!

Një nga gjërat më të mira lidhur me vajzat e pavarura është se ato zakonisht janë shumë mendjehapura. Ato nuk kanë frikë të provojnë gjëra të reja ose të dalin jashtë zonës së tyre të rehatisë.

vajze te pavarurKjo do të thotë që nuk do të mërziteni kurrë kur dilni me një vajzë të pavarur. Ajo është gjithmonë e gatshme për të provuar përvoja të reja dhe kënaqet duke mësuar gjëra të reja.

Janë të qeta!

Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se vetëm për shkak se një vajzë e tillë është mendjehapur nuk do të thotë se ajo nuk është e qetë. Ajo ka ende opinionet dhe standardet e veta dhe pret që ju t’i respektoni ato. Nëse nuk e bëni, atëherë ajo nuk do të jetë e interesuar të takohet me ju.

Ta dini se ajo nuk do të bjerë në krahët tuaj; ju do të duhet të punoni për dashurinë e saj. Por nëse jeni gati për  këtë sfidë, atëherë do të zbuloni se ia vlejnë. Në fund të fundit, kush nuk dëshiron të takohet me një grua të fortë, inteligjente dhe të pavarur?

A ju ndihmuan këto këshilla? 

Këto janë vetëm disa këshilla se si të dilni me një vajzë të pavarur. Mos harroni se ajo është person me nevojat dhe dëshirat e saj. Mos u përpiqni ta ndryshoni ose ta kontrolloni. Thjesht lëreni të jetë vetvetja dhe ndiqni këto këshilla. Do të jeni në rrugë të drejtë për një marrëdhënie të suksesshme me një vajzë të pavarur. Paçi fat!

A keni ndonjë këshillë se si të dilni me një vajzë të pavarur? Ndani ato në e-mail më poshtë! Dhe nëse jeni një vajzë e pavarur, çfarë këshille do t’i jepnit dikujt që është i interesuar të lidhet me ju? Na tregoni!

Po kërkoni më shumë këshilla për takime? Shikoni postimet tona të tjera në blog mbi këtë temë!
Dhe mos harroni ta shkarkoni aplikacionin dua.com p
ër tu njoftuar me njerëz të rinjë!