Si të merrni më shumë Matche në takimet online?

nga Flogerta Driza

Si të merrni më shumë Matche në takimet online? Kur bëhet fjalë për takimet online, gjithçka duket si një fushë e minuar ku nuk dini kurrë çfarë të bëni ose ku të shkelni. Vetëm për këtë arsye, ne kemi sjell me tre këshilla kryesore që do t’ju ndihmojnë ju dhe miqtë tuaj të merrni më shumë ndeshje. Tre nga pesë meshkuj thonë se këto këshilla kanë funksionuar për ta, kështu që le ti listojmë pa humbur kohë, apo jo?

Cilësia

Femrat e duan cilësinë dhe cilësia në takimet online përkthehet si fotografi me cilësi të mirë dhe ndriçim të përsosur. Mos hapni thjesht një profil në dua dhe më pas krijoni një profil me një foto të paqartë ose një foto ku keni vendosur syzet. Gjeni një foto që ju pëlqen, zgjidhni këndin më të mirë dhe ndriçimin më të mirë dhe ngarkojeni në profilin tuaj. Ne garantojmë se do t’ju sjellë më shumë pëlqime dhe padyshim më shumë Match.

Qartësia

Pasi të keni zgjedhur një foto, mbani mend se ajo duhet të jetë e qartë. Çfarë nënkuptojmë me këtë? Femrat dëshirojnë të shohin qartë ty personalisht dhe jo makinën tënde. Duan të dinë se si dukesh. Mos postoni thjesht një foto të shtrirë në shpinë, duke parë perëndimin e diellit ose duke hipur në makinë apo motoçikletë ku fytyra ose trupi juaj duket i shtrembëruar. Një foto e jotja e qartë  duke qëndruar në këmbë ose ulur rehatshëm ku duket fytyra juaj dhe jeni të veshur në mënyrë të përsosur do t’ju sjellë Përputhje të garantuara në takime online.

Emocionet

Le t’ju bëjmë një pyetje të thjeshtë. A mendoni se femrave do t’ju pëlqejë një fytyrë e mërzitur dhe e egër ku tregoni se sa maço jeni? Epo, si femër, më lejoni t’ju them se nuk ka asgjë më pak tërheqëse se kaq. Pra, cili është sekreti? Përcillni pozitivitet, vetbesim dhe emocione të mira. Po, kaq e thjeshtë është.

Mos harroni, ndonjëherë gjërat më të thjeshta funksionojnë më mirë se çdo gjë tjetër që mund të provoni. Postoni një foto të mrekullueshme dhe të qartë të vetes dhe përcillni pozitivitet, vetbesim dhe emocione të mira. Ne ju garantojmë se funksionon dhe brenda një kohe të shkurtër do të merrni një Përputhje në takimet online.