Si t’i bëni përshtypje një vajze në chat

nga Flogerta Driza

Ashtu siç të gjithë e dimë, bisedat e para janë si takimet e para. Egzistojnë disa mënyra për t’i bërë asaj përshtypje në chat herën e parë.

Zakonisht të gjithë kemi pak stres kur fillojmë bisedën me dikë që na pëlqen.  Kështu që ne kemi përgatitur disa këshilla për ju.

Jini i sigurt për atë që thoni

Shumica prej jush keni dëgjuar këtë fjali: “Duhet të jeni të sigurtë”. Besoni se siguria funksionon. Para se të filloni bisedën me vajzat është e nevojshme të rregulloni qëndrimin. Ju duhet të keni një qëndrim prej fitimtari. Sipas një hulumtimi vajzat i duan njerëzit që janë frymëzues dhe ambiciozë. Ky lloj qëndrimi do të ju ndihmojë intensivisht për t’i bërë përshtypje një vajze kur bisedoni në chat. Vajzat e gjithashtu edhe djemtë, të cilët janë të sigurt dhe të cilët janë të hapur kanë magjinë dhe tërhiqen si magnet.

Bisedoni tema interesante

Pasi që kaloni pjesën më të vështirë, për të ju afruar asaj, është koha të filloni të flisni mbi disa tema interesante. Mundohuni të filloni me disa pika si p.sh: Ku i keni mbaruar studimet? Çfarë ushqimi ju pëlqen më shumë?, etjFilloni biseda të vogla pastaj vazhdoni me tema tjera interesante si psh: Filmi i preferuar? Gjëra të preferuara për t’i bërë vetëm?A ju pëlqen shopping-u? Çfarë hobi keni? A besoni në dashuri?, etj.

Fokusohuni kur bisedoni me të

Në qoftë se filloni të bisedoni me të mos flisni për të tjerët! Bëni pyetje rreth saj. Vajzave ju pëlqen shumë të flasin për vetën, prandaj inkurajoni atë të tregoj më shumë për vetën. Mundohuni të mbani bisedat në lidhje me mendimet tuaja dhe gjërat që mund t’i lëni përshtypje asaj si hobi, pasionet etj. Pasioni juaj është e vetmja mënyrë për të krijuar shkëndijë në mendjen e saj. Mundohuni të tregoni të gjitha gjërat për vetën për të arritur atë që doni dhe do të ja dilni!

Jini unik

Pasi kaloni një kohë të gjatë në chat ju mund të vlerësoni nëse asaj i pëlqen të bisedojë me ju apo jo. Nëse po, është koha të kaloni në një nivel tjetër. Ne e dimë se njoftimi me një vajzë të re apo grua të pjekur zgjon ndjenja të ndryshme. Vajzat janë gjithmonë të thjeshta dhe plot me ëndërra për djemt. Mundohuni të bëni disa biseda romantike. Të bëni diçka të tillë që mirësia jote, kujdesi dhe karakteristikat e dashurisë  e bëjnë atë të ju afrohet edhe më shumë.

Bëhuni i durueshëm

Pas sesionit të gjatë në chat është koha që të jeni të durueshëm. Në mes të chat-it është një moment kur ju duhet të siguroheni që të jeni vetvetja dhe nuk do të keni nevojë më për t’u përgatitur aq shumë. Mundohuni të bisedoni natyrshëm. Siç thonë, “Shkoni me rrjedhën”. Besoni se kjo funksionon.  Duke qenë të durueshem ju do të arrini mirëkuptim me personin e duhur.