Takime dashurie – Si të dalim?

nga Argjenda Selmani

Nëse jeni të interesuar për takime dashurie atëherë lajmi i mirë është se ju nuk jeni të vetmit!  E kuptojmë shumë mirë dëshirën tuaj për të njohur njerëz të ri dhe për të nisur marrëdhënie romantike! E gjitha që duhet të bëni është të viheni në aksion! 

Hapi i parë që duhet të bëni është të identifikoni personat që njësojë si ju, janë në kërkim të fatit! Takime dashurie dalin nga aplikacionet për takime dashurie! Ndaj, çfarë po prisni? Hyni në këtë aventurë të re!

Krijoni një profil në aplikacionet për takime dashuri

Sot në botë përdoren dhjetra aplikacione për takime dashurie. Shqiptarët në anën tjetër, kanë tashmë aplikacionin dua.com. Në aplikacionin dua.com janë mbi 330.000 persona, që njësojë si ju, po kërkojnë takime dashurie. Ndaj e gjitha që duhet të bëni është ta shkarkoni aplikacionin në telefonin tuaj, të krijoni një profil dhe të prezantoheni me fotografitë tuaja! Aty mund të krijoni përputhjet dhe pëlqimet tuaja!

Përse duhet t’ja fillojë nga aplikacionet për takime dashurie?

takime dashurie


Përgjigja është e thjeshtë: Sepse në këto aplikacione ju mund të kontaktoni më së lehti të gjithë beqarët. Ata që janë në kërkim të fatit të jetës. Duke qenë se ne këto aplikacione secili përshkruan vetën në mënyren e tij, duke shfaqur kasakteristikat dhe hobit, ju do ta keni me lehtë të zgjidhni dikë që i përshtatet shijeve dhe preferenave tuaja!


Si të nisë bisedën?

Kur t’jeni përputhur me dikë që ju pëlqen në këto aplikacione për takime online, e gjitha që ju duhet është të filloni bisedën! Ja disa këshilla se si mund ta bëni këtë:

  • Mos keni turp. Hapeni bisedën me një përshëndetje të thjeshtë.
  • Vini syrin ndonjë veçorie që shihni në profilin e tij/saj dhe kapuni aty.
  • P.sh nëse bio e saj thotë se i pëlqen muzika, pyeteni për muzikatin/en e preferuar.
  • Nëse keni sens humori, shfaqeni! Ndonjë shaka e vogël e mban bisedën gjallë!
  • Tregohuni i/e sjellshëm gjatë gjithë kohës!
  • Bëni pyetjet që ju interesojnë dhe përgjigjuni sinqerisht.

Si të arrijë tek takimi?

Pasi të keni biseduar për disa herë dhe biseda të këtë shkuar mirë, ju mund ta hapni idenë e një takimi sy me sy. Mund të thoni diçka si: “Kam dëshirë të takohem me ty sy me sy”.

Apo “ A je i/e lirë javën tjetër, që të pimë kafe bashkë?”. Ose “Ky “X” film është në kinema javën tjetër. A dëshiron ta shohim bashkë?”.

Megjithatë këshilla jonë është që nëse dëshironi të shkoni në mënyrën më të sigurtë, atëherë thjeshtë ftojeni për kafe! Ka shumë rëndësi që të tregoheni i/e mirëkuptueshme edhe nëse personi me të cilin keni qenë duke biseduar e refuzon takimin me ju! Ju duhet ta respektoni dëshirën e saj/tij dhe të vazhdoni jetën tuaj duke kërkuar takimin tuaj të radhës! Mos harroni se secili prej nesh mund ta gjejë dashurinë apo ndienjën që kërkon te një person. Mjafton ta kërkoni me dedikim, të mos dorëzoheni. Si dhe kur ta gjeni personin e duhur ta vlerësoni siç duhet atë.

Mos prit më tepër – shkarko dua.com tani!